Turvatiedotteet:

Tällä sivulla kerrotaan ketjuun liittyviä turvallisuusasioita. Seuraavat tiedot koskevat yhtä lailla moottorisahojen ammatti- ja harrastuskäyttäjiä.

Seuraavien ohjeiden ja neuvojen avulla voi suojautua loukkaantumiselta ja hyödyntää nykyaikaisiin moottorisahoihin liittyvät työnsäästömahdollisuudet.

Moottorisaha ei ole leikkikalu. Lue moottorisahan mukana toimitettu käyttöopas huolellisesti. Noudata tarkasti ketjun teroitusta ja muuta moottorisahan huoltoa koskevia valmistajan ohjeita. Seuraavat tiedot eivät korvaa tietoja, jotka esitetään moottorisahan mukana toimitetussa käyttöoppaassa. 

Ketju voi aiheuttaa loukkaantumisen, jos se asennetaan sahaan väärin tai jos sahaa käytetään väärin. Asenna, säädä ja huolla ketju suositellulla tavalla. Varo takaiskua etenkin, kun sahaat terälevyn kärjellä. Takaisku voi aiheuttaa moottorisahan hallinnan vaarallisen menetyksen sekä käyttäjän tai sivullisten loukkaantumisen. Lue valmistajan käyttö- ja turvallisuusohjeet huolellisesti ennen moottorisahan käyttämistä.