Käyttöehdot:

Kun käytät OREGON®, BLOUNT EUROPE SA/NV (“Blount”) -WWW-sivstuoa, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja:

Tällä sivustolla esitetty sisältö on tekijänoikeuksilla suojattua BLOUNTin omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivustolla esitettyjä tietoja ja kuvia ei saa missään tapauksessa jäljentää tai käyttää ilman ennalta saatua kirjallista lupaa. Tämän sivuston sisällön jäljentämiseen, uudelleenjulkaisemiseen, siirtämiseen, postittamiseen, lähettämiseen, jakamiseen tai julkiseen esittämiseen tarvitaan Blountin kirjallinen lupa. Blountiin voi ottaa yhteyden lähettämällä sähköpostia viestin tai kirjeen osoitteeseen BLOUNT EUROPE SA/NV, Attn.: Marketing Department, Rue Emile Francqui, 5, B 1435 Mont-Saint-Guibert, Belgium.

TÄMÄN SIVUSTON SISÄLTÖ ESITETÄÄN SELLAISENAAN ILMAN SUORIA TAI EPÄSUORIA TAKUITA. BLOUNT SANOUTUU SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA MÄÄRIN IRTI KAIKISTA SUORISTA JA EPÄSUORISTA TAKUISTA MUKAAN LUETTUINA MUUN MUASSA KURANTTIUDEN JA KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOVELTUVUUDEN TAKUUT. BLOUNT EI TAKAA SITÄ EIKÄ VASTAA SIITÄ, ETTÄ TIEDOT OVAT PAIKKANSAPITÄVIÄ TAI LUOTETTAVIA JA ETTÄ SIVUSTOLLA EI ESIINNY VIRHEITÄ TAI VIRUKSIA.

BLOUNT ei vastaa missään tapauksessa, ei edes esimerkiksi huolimattomuuden perusteella, suorista, epäsuorista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat tämän sivuston sisällön käytöstä tai kyvyttömyydestä sen käyttämiseen. Menetykseen, vahinkoon tai vaatimukseen liittyvä BLOUNTin vastuu käyttäjälle on joka tapauksessa enintään sen summan suuruinen, jonka käyttäjä on maksanut päästäkseen käyttämään tätä sivustoa.

Tämä sopimus on voimassa, kunnes jompikumpi osapuoli purkaa sen. Voit purkaa tämän sopimuksen milloin tahansa lopettamalla BLOUNT in sivuston käytön ja tuhoamalla kaiken siltä hankkimasi materiaalin.

Palaute:

Blount ottaa mielellään vastaan kysymyksiä ja kommentteja sähköpostitse osoitteeseen marketing@blount.be